BEAUTY-2019, 4 zile de beauty vacanță perfectă la Moldexpo!

Cum să afli ce ți se potrivește cel mai bine, ce parfum, ce cosmetică te reprezintă, unde să găsești profesioniștii care te vor ajuta să-ți creezi imaginea dorită? La aceste și la multe alte întrebări îți vor răspunde participanții la expoziția BEAUTY-2019 care se va desfășura în perioada 28 februarie – 3 martie la C.I.E. Moldexpo, transmite stiridinmoldova.md.

Expoziția din acest an va fi și mai mare – va ocupa trei pavilioane expoziționale, pe care circa 160 de participanți din Moldova, Italia, România, Rusia, Turcia și Ucraina vor prezenta totul despre frumusețe și crearea imaginii unice.Prima săptămână de primăvară la expoziția Beauty din acest an va fi una foarte aglomerată, aici vă așteaptă un program consistent de master-classuri. La fiecare stand vor fi organizate prezentări, vor fi propuse reduceri şi promoţii, vor fi expuse produse noi și tehnologii de la branduri bine cunoscute.

Profesioniștii din industria de frumusețe și simplii vizitatori ai expoziției BEAUTY-2019 vor putea testa, compara și cumpăra produse cosmetice (precum și instrumente și echipamente), produse profesionale pentru îngrijirea pielii și a corpului, produse cosmetice decorative, produse de machiaj și accesorii; vor putea afla multe despre serviciile noi în domeniul modelării unghiilor, echipamentelor profesionale și accesoriilor pentru coafori (inclusiv cosmetice pentru îngrijirea părului); și nu în ultimul rând, vor putea alege aparate profesionale și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare.

Vizitatorii expoziţiei BEAUTY – 2019 vor putea nu numai să studieze noile produse din industria de profil, ci și să profite de sfaturi competente ale specialiștilor companiilor participante. Și, bineînțeles, cei mai aşteptaţi oaspeți ai BEAUTY-2019 sunt frumoasele doamne care au grijă de aspectul lor estetic, se interesează de tendințele în lumea frumuseții, pentru care sunt inventate cele mai avansate tehnologii de frumusețe, dar și să profite de reduceri și oferte special gândite pentru acest eveniment.

Şi, cel mai important – înregistrarea preliminară pe site-ul expozițional www.beautyexpo.moldexpo.md vă va permite să primiți un bilet de invitație gratuit pentru toate cele 4 zile de la BEAUTY-2019 și să profitați de reduceri și oferte speciale de la companiile participante.

Ceremonia de inaugurare va avea loc joi, 28 februarie, cu începere de la ora 11:00, în pavilionul nr.2 al C.I.E. Moldexpo.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.