Formația Snails, din nou pe scenă! După zece ani de pauză, membrii trupei vor susține un concert la Chișinău

Renumita formație Snails și-a anunțat recent revenirea, iar în scurt timp urmează să susțină un concert. Acesta va avea loc pe 29 iulie, la Artcor, ora 19.00. Fanii vor avea ocazia să asculte nu doar melodiile cunoscute, ci și pe cele noi.

„Eu cred că nu avem dreptul să nu cântăm piesele de pe cele trei albume pe care le-am lansat până în 2013, dar vom cânta și piesele pe care le-am scris în această perioadă de pauză. Îi așteptăm pe cei care obișnuiau să vină la concertele noastre acum 10-20 de ani și sperăm că vor veni și tinerii din generația nouă. Știm că sunt foarte mulți tineri care ascultă muzica noastră”, a declarat Lilian Severin, solistul trupei.

”Facem repetiții de 3-4 ori pe săptămână. Așteptăm cu nerăbdare să savurăm emoțiile pe care le trăiești atunci când ești pe scenă și așteptăm să vedem și emoțiile publicului”, a menționat Gabriel Andronic, membrul formației Snails.

Biletele pentru concert vor fi puse în vânzare în data de 18 iulie, la ora 10:00. Acesta va avea loc într-un format restrâns, fiind disponibile doar 300 de bilete.

Trupa Snails a anunțat că revine în spațiul muzical autohton după un deceniu de pauză, iar în următoarea perioadă va lansa câteva piese și va susține mai multe concerte. Oficial, trupa nu și-a anunțat niciodată destrămarea, însă din anul 2013 a susținut un singur concert. Formația a fost fondată în 1995, iar în prezent, din ea fac parte patru membri: Lilian Severin (chitară, vocal), Gabriel Andronic (chitară, vocal), Vitalie Colț (bas, vocal) și Mircea Sturza (tobe). Printre cele mai cunoscute piese ale formației se numără „Undeva”, „Trenul”,  „Nu-mi pasă”, „Superbasuri”, „Blue Passports” și altele.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.