Vladislav Kulminski un traseist notoriu ce cutreieră satele moldoveneşti, la braț cu Maia Sandu

Unul din fruntaşii PAS, pretinsul expert Vladislav Kulminski, este, de fapt, un traseist notoriu. Bloggerul Eugen Luchianiuc readuce în atenţia opinjiei publice câteva episoade din biogradfia tumultuoasă a acestuia.

„Azi îl băgăm în seamă pe Vlad Kulminski – omul despre care unii spun că e legat cu rușii și pe care la ambasada Americii îl servesc cu cafea. Între timp, omul a fost la PLDM. Pe urmă a trecut la Leancă și a fost al 4-lea pe lista de semnatari de ieșire din PLDM și creare a PPEM. Acolo a fost responsabil, conform site-ului ppe.md, de municipiul Comrat și raioanele Dondușeni și Rezina. Tot el era expertul principal pe Transnistria. Acum el umblă cu Maia prin Moldova”, scrie Luchianiuc, într-un articol publicat pe blogul său.

Potrivit lui Luchianiuc, Kulminski este, de fapt, prototipul profitorului din „societatea civilă” moldovenească.

„Din punct de vedere politic, este un traseist care demonstrează perfect cinismul la toată „sațîetatia țîvilă” din Republica Moldova. Toată perfiditatea și ipocrizia societății este demonstrată prin parcursul său în ceea ce privește apartenența și idealurile”, scrie Luchianiuc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.