Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
O tânără din SUA susține că nu a mâncat 97 de zile - Știri din Moldova

O tânără din SUA susține că nu a mâncat 97 de zile

O tânără din SUA a dezvăluit că este la o dietă strictă care presupune hrănirea cu energie din natură, fără să consume mâncare solidă. Ea bea în schimb ceaiuri, sucuri de fructe sau smoothie-uri, transmite stiridinmoldova.md.

Audra Bear a recurs la „breatharianism” pentru că este de părere că mâncarea stă în „calea fericirii în viață”, scrie metro.co.uk.

Deși nu este susținută de nicio bază științifică, tânăra de 25 de ani insistă că această dietă este benefică pentru ea.

De-a lungul anilor, Audra a încercat mai mult regimuri alimentare, precum veganismul, apoi raw-veganismul timp de patru ani, până a descoperit breatharianismul. Acest concept, spune ea, o ajută să trăiască cu ajutorul energiei pe care o inspiră și o absoarbe de la natura din jur.

Serviciul public de sănătate britanic, NHS, spune că dieta fetei este foarte periculoasă și nu trebuie încercată de nimeni, care nu este sub supravegherea unui medic.

De obicei persoanelor obeze le este recomandată această dietă și nu este prima opțiune a nimănui care vrea să slăbească.

Medicii spun, de asemenea, că timpul maxim pentru o astfel de dietă extremă, nu trebuie să depăseașcă 12 săptămâni și regimul alimentar ar trebui ținut între 2 și 4 zile săptămânal.

Audra spune că face exerciții de respirație. „Este ceva magic legat de respirațiea controlată, conștientă, care te aduce în față în față cu persoana ta, te duce în esența existenței tale”, spune ea.

Ea spune că după 40 de minute de „exerciții de respirat” nu mai simte nevoie de hrană densă.

„Prima mea perioadă fără mâncare a durat 97 de zile”, adaugă ea.

„În majoritatea zilelor, beau ceaiuri, sucuri de fructe și apă de cocos. Acum, mai mănânc ocazional, dar doar la evenimente speciale”, spune Audra.

Nutriționiștii avertizează însă în mod clar: „Toți oamenii au nevoie de energie (calorii) pentru ca organismul nostru să funcționeze normal. Nu există nicio dovadă științifică pentru faptul că ne luăm nutrienții necesari pentru sănătate doar din inspirarea aerului”, spune nutriționistul Helena Gibson-Moore.

Fructele, legumele, cerealele, proteinele, grăsimile nesaturate și lichidele nu trebuie să lipsească din meniul nostru zilnic.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.