O nouă lege: Vârstnicii cu pensii mai mici de 2000 de lei vor primi câte 600 de lei de sărbători

Proiectul privind care prevede alocarea a câte 600 de lei, în ajun de sărbători, pentru 553 mii de pensionari din ţară a intrat în vigoare, după ce a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial. De bani vor beneficia vârstnicii cu o pensie mai mică de 2 mii de lei. Suportul unic va fi acordat pensionarilor în această lună, iar din bugetul de stat vor fi alocate circa 335 milioane de lei.

Anunţul despre compensaţia unică de sărbători a fost făcut de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Potrvit lui, PDM își propune să vină în fiecare an cu astfel de ajutoare de sărbători.

„Toate aceste ajutoare, compensații, majorări de salarii și de pensii au devenit posibile pentru că guvernarea noastră, guvernarea Partidului Democrat, a reușit să acumuleze încasări importante la buget datorită ordinii și reformelor pe care le facem, asigurând creșterea stabilă a economiei țării, chiar dacă în toată regiunea există un fundal de instabilitate politică și economică”, a declarat președintele Partidului Democrat din Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.