Ministrul Tudor Ulianovschi a avut o întâlnire cu diaspora din Azerbaidjan

Susținerea cetățenilor Republicii Moldova, atât în ţară, cât și peste hotare rămâne unul din obiectivele prioritare de pe agenda Guvernului și a diplomației moldovenești. Declaraţia a fost făcută de către Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova la Baku, la întâlnirea cu reprezentanții diasporei moldovenești din Republica Azerbaidjan.

În cadrul discuţiilor, Ministrul Tudor Ulianovschi a făcut o trecere în revistă a principalelor acțiuni întreprinse de Guvern în vederea reformării și modernizării țării, realizării proiectelor naționale, precum și a reconfirmat faptul că susținerea cetățenilor Republicii Moldova, atât în ţară, cât și peste hotare rămâne unul din obiectivele prioritare de pe agenda Guvernului și a diplomației moldovenești.

De asemenea, a fost menționată participarea activă a membrilor comunității moldovenești la evenimentele culturale desfășurate de Ambasadă, precum sărbătorirea Zilelor Culturii, a Mărțișorului, expozițiile de artă, prezentările peliculelor moldovenești la festivalurile filmului european, concertele și festivalurile muzicale cu participarea artiștilor moldoveni la Baku.

În acest context, Ministrul Tudor Ulianovschi a apreciat activitatea conaționalilor noştri în promovarea identității, a valorilor și tradițiilor naționale, menținerea unor relații strânse cu țara și promovarea imaginii pozitive a Republicii Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.