Meghan Markle și Prințul Harry vor face prima lor vizită regală în Africa

Meghan Markle și Prințul Harry își vor face în curând bagajele pentru prima lor vizită regală de când au devenit părinți, transmite stiridinmoldova.md.

Ducele și Ducesa de Sussex, care au devenit părinții unui băiețel, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, la începutul lunii mai, vor face în curând o vizită regală în Africa. Potrivit People, Meghan, în vârstă de 37 de ani, și Harry, în vârstă de 34 de ani, vor vizita Africa de Sud, Angola și Malawi.

Regretata Prințesă Diana, mama Prințului Harry, a petrecut mult timp în Africa colaborând cu diverse organizații caritabile, iar Harry vrea să îi ducă mai departe munca.

„Harry nu a făcut niciodată un secret din faptul că mama lui îi influențează foarte mult viața”, a declarat un apropiat al familiei regale pentru publicația britanică Express. „Călătoria lui în Africa are loc într-un moment important pentru el, căci acum și el este părinte”.

În timpul vizitei în Malawi, Meghan și Harry se vor concentra pe organizația caritabilă Sentebale, pe care a înființat-o chiar Prințul Harry. Nu se știe încă dacă și micuțul Archie li se va alătura părinților săi în această călătorie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.