Deputații PAS cu DA au blocat tribuna, au șuierat și au întrerupt ședința Parlamentului

Haos în plenul Parlamentului, în ziua în care urma să fie dezbătută cea mai importantă Lege a țării, cea a Bugetului. Deputații PAS și PPDA au blocat tribuna, au scandat și fluierat, iar la un moment dat chiar au început să se îmbrâncească cu ceilalți parlamentari.

„Acum în sală este ministrul Finanțelor, domnul Pușcuță. În agendă avem trei bugete. Propun să îl audiem pe dl ministru. Examinăm proiectele așteptate de toată țara, după care luăm o pauză și convocăm Biroul Permanent, ca să decidem cum mergem mai departe. Vă anunț că azi proiectului Bugetului este doar în prima lectură. Conform Constituției, când se examinează Bugetul, se face pauză de două săptămâni și în această perioadă vor fi examinate toate amendamentele și proiectul va fi îmbunătățit”, a anunțat vicepreședintele Parlamentului”, Vlad Batrîncea.

Chiar dacă majoritatea parlamentară a votat pentru propunerea lui Batrîncea, deputații PAS cu DA nu i-au permis ministrului Finanțelor să prezinte proiectul și au recurs la scenariul de destabilizare a situației.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.