PSRM nu exclude să voteze un Guvern propus de Maia Sandu

Deputații PSRM sunt gata să voteze proiectele Bugetului – 2021 și a politicii bugetar-fiscale, elaborate de un Guvern numit de Maia Sandu. Despre aceasta vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea a declarat în cadrul unu briefing de presă.

„Noi, socialiștii, am spus, nu ne ținem de putere. Dacă voi (n.r. PAS) vă considerați mari învingători, înaintați moțiunea de cenzură și dați guvernul jos. Vă dăm posibilitatea să veniți cu un guvern. Am primit un răspuns logic? Nu. Bravadă politică, fără esență, conținut juridic… Nu este exclus că noi vom vota acest Guvern și vom susține inițiativele voastre cu pensia minimă de 2000 de lei. O invităm pe Maia Sandu să prezinte noua garnitură a guvernului și noi proiecte. Dar dați dovadă de corectitudine și respectați legea”, a declarat Batrîncea.

Precizăm că Parlamentul, astăzi, urma să examineze în prima lectură Bugetul – 2021 și politica bugetar-fiscală. Deputații PAS cu DA au blocat însă, tribuna, au huiduit și chiar s-au îmbrâncit cu alți parlamentari. În urma haosului creat în plenul Parlamentului, a fost anunțată pauza de o oră.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.