Atac armat la o universitate din Germania: un mort și mai mulți răniți

Mai mulți oameni au fost răniți după ce un bărbat înarmat a deschis focul la un amfiteatru în orașul german Heidelberg, relatează The Independent și Reuters, citate de DIGI24.

Polițiștii germani au informat că atacatorul a murit, însă nu au dat detalii cu privire la ce s-a întâmplat. Anterior, poliția germană avertizase, pe Twitter, ca oamenii să evite zona în care a avut loc atacul, notează sursa citată.

„Atât știm deocamdată – un atacator singur a rănit mai multe persoane cu o armă de foc, într-un amfiteatru. Atacatorul a murit”, se arată în postarea poliției germane.

Conform unor informații din presa germană, atacatorul a deschis focul în amfiteatru și a rănit mai multe persoane înainte de a se împușca.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat, pentru CNN, că atacatorul, un bărbat tânăr, a murit. Cauza morții sale este necunoscută, însă.

De asemenea, polițiștii spun că nu au determinat care a fost motivul atacului și nici numărul exact al persoanelor rănite. O operațiune de amploare a poliției este în curs.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.