Jessica Alba despre Hollywood „Nimic nu este ușor la a avea succes în această industrie”

Jessica Alba a vorbit despre motivul incredibil de trist pentru care a renunțat, pentru o perioadă, la mâncare, tranmsite stiridinmoldova.md.

Actrița Jessica Alba a dezvăluit că a renunțat la mâncare atunci când era tânără din cauza fricii „de a nu deveni ținta agresorilor” de la Hollywood. Mai mult decât atât, ea a spus că a fost sfătuită de familia ei să „nu poarte un anumit tip de jeans” pentru că era „voluptuoasă” și avea „un posterior mai proeminent”.

Jessica Alba a fost invitată zilele trecute la un eveniment organizat de Goop (compania fondată de Gwyneth Paltrow – n.red.), unde a vorbit despre începutul carierei sale. „Am fost crescută cu sentimentul că ar trebui să îmi fie rușine dacă atrag bărbații. Apoi am încetat să mănânc, mai ales după ce mi-am început cariera. Mi-am impus să arăt mai mult ca un băiat ca să nu atrag atenția”.

Alba a mai precizat că s-a simțit ținta agresorilor de la Hollywood atunci când a început să iasă la întâlniri și a adăugat: „Nimic nu este ușor la a avea succes în această industrie”.

Actrița este acum căsătorită cu producătorul Cash Warren și împreună au trei copii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.