ANTONIA și Carla’s Dreams au cântat pentru prima dată la Romexpo în super show-ul „Nocturn”

După 3 concerte sold out la Arenele Romane, Carla’s Dreams au cântat pentru prima dată la Romexpo, în fața a 8500 de fani, în super show-ul „Nocturn”, o experiență începută în online cu multe piese și testimoniale lansate de-a lungul a 200 de zile, precum „Ne topim”, „Itsova”, „Ca benzina”, „Luna” și care a continuat cu un eveniment pe care publicul nu îl va uita prea curând, transmite stiridinmolodva.md.

În deschiderea show-ului, au cântat Mark Stam și Vanotek împreună cu Lori, Mikayla și Muse Quartet.

ANTONIA i-a lăsat fără suflare pe cei prezenți la eveniment datorită outfit-ului foarte cool și sexy: un body și niște pantaloni super hot de la Namilia și o pereche de bocanci Tommy Hilfiger.

Artista a fost unul dintre invitații speciali de la eveniment, care a urcat pe scena și a cântat două piese: „Te rog” și „Anxietate”.

„Nocturn” este evenimentul cel mai grandios al unui artist român cu o producție impresionantă de care s-au ocupat peste 100 de oameni, cu scena de 62 de metri liniari, 350 de mp de led, 4 kilometri de cablu, 1000kw consum, 400 de lumini, cel mai puternic sistem de sonorizare din țară, 20 de tiruri cu echipamente, o grafică dedicată.

Din punct de vedere al scenografiei, conceptul show-ului „Nocturn” a fost industrial, cu multe cuști retroluminate în care au fost pe rând dansatori sau instrumentiști și cu ventilatoare în fundalul scenei. Un alt element scenotehnic impresionant a fost cercul central de lumini care cobora deasupra scenei. De asemenea, band-ul a fost acompaniat de o orchestră simfonică: viori, violoncele, viole, trompete, trombon, tenori, dar și de o trupă de percuționiști pe butoaie.

Pe lângă Antonia, invitat special a mai fost și Delia alături de care au cântat „Inima” și super-hitul „Cum ne noi”. Multă energie din partea publicului s-a simțit de asemenea alături de alți invitați precum Deliric pe piesa „Dependent” și „Tequila” cu Blacklist. Piesa „Ne bucurăm în ciuda lor” a fost reinterpretată într-o variantă aparte, cu influențe internaționale, cu orchestra simfonică. Din setlist-ul de la concert nu au lipsit nici „P.O.H.U.I”, „Născuți în Moldova”, „Până la sânge”, „Imperfect” sau „Eroina”.

Unul dintre momentele emoționante a fost pe piesa „Unde”, când tot publicul a cântat la unison, dar și când fanii au ridicat la piesa „Luna” un banner alb uriaș cu mesajul „Nocturn”. Nu au lipsit elementele și efectele speciale de scenă, lasere, lumini, foc de artificii grandios la final.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.