Video // Celebrul sportiv Conor McGregor a fost arestat

Campionul la categoria mijlocie MMA, Conor McGregor a fost arestat, luni, după ce ar fi furat telefonul unui bărbat care a vrut să-l fotografieze în fața unui club de noapte din Miami. Celebrul sportiv din Ultimate Fighting Championship (UFC), care a câștigat de două ori titlul de campion mondial, este acuzat de furt și tâlhărie, transmite stiridinmoldova.md.

Polițiștii din Miami susțin că luptătorul Conor McGregor și un tânăr de 22 de ani au plecat dintr-un club de noapte, luni, în jurul orei 5. Fanul a încercat să-l fotografieze pe luptătorul MMA cu telefonul mobil, iar McGregor i-a smuls dispozitivul din mână și l-a călcat în picioare, transmite Libertatea.ro

„Inculpatul a luat telefonul victimei care a căzut pe jos. Apoi a călcat în picioare de mai multe ori obiectul pe care l-a distrus”, se arată în raportul polițiștilor, conform Independent.

Mai apoi, McGregor (30 de ani) a luat de pe asfalt telefonul distrus și a plecat. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Conor McGregor nu a fost reținut imediat, însă anchetatorii au cercetat timp de o zi presupusa infracțiune, înainte de a-l ridica pe sportiv din locuința sa din Miami Beach. Fanul susține că telefonul său valorează 1.000 de dolari.

De cealaltă parte, avocatul lui Conor McGregor susține că luptătorul MMA a fost implicat într-o „altercație minoră” ce are legătură cu un telefon mobil. Conor McGregor a fost arestat, însă ar putea fi eliberat dacă plătește o cauțiune de 12.500 de dolari. Irlandezul se afla în Florida pentru că se pregătea pentru următoarea luptă în cadrul UFC, însă acum ar putea ajunge la închisoarea Miami-Dade.

Luptătorul MMA este recidivist. În urmă cu aproape un an, Conor McGregor a fost arestat în New York, după ce a atacat un autobuz care transporta mai mulți luptători.

De asemenea, sportivul a compărut în decembrie 2018 în fața unei instanțe din Dublin, după ce a fost acuzat că a condus un autoturism fără permis de conducere și fără asigurare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.