Un incendiu a răpit viața unui bărbat în vârsta de 56

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au intervenit în 31 situații de urgență.

Potrivit IGSU în dimineața de 1 ianuarie 2019 un incendiu a răpit viața unui bărbat în vârsta de 56 de ani din localitatea Rezeni, raionul Ialoveni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02.52. La fața locului au fost alertați pompierii care în procesul de lichidare a focului au depistat într-o odaie cadavrul carbonizat al proprietarului. Incendiul a mistuit bunurile materiale din interiorul unei camere. Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Tot în noaptea dintre ani o femeie în vărstă de 44 de ani și fetița acesteia de doar un an s-au intoxicat cu cu monoxid de carbon emanat de la aragazul din casa de locuit. Cazul a avut loc într-o gospodărie din municipiul Comrat UTA Găgăuzia. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. La moment mama și fica sunt monitorizate de medici. Circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite ulterior. 

Potrivit IGSU pentru intervenții și prevenirea situațiilor de risc în servantul de luptă a Inspectoratului au fost mobilizate 150 autospeciale de intervenție, iar 500 de salvatori și pompieri au lucrat 24 de ore pentru menținerea siguranței cetățenilor în situații de risc. În caz de urgențe, oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul Unic 112.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.