Liderul PAS, a neglijat solicitările diasporei moldovenești

Liderul PAS, Maia Sandu, a neglijat solicitările diasporei moldovenești și a anunțat astăzi că va candida pe circumscripția din Europa de Vest, la alegerile parlamentare din 24 februarie.

Amintim că, zilele trecute, mai mulți exponenţi ai Diasporei şi-au manifestat deschis nemulţumirea faţă de intenţia Maiei Sandu, de a candida în una din circumscripţiile din afară.

„Acesta este un mandat de deputat, un loc în Parlament, atribuit celor care locuiesc şi muncesc în Diasporă şi care trebuie să aibă o reprezentare, o voce proprie în Legislativul de la Chişinău”, a scris, pe Facebook, reprezentantul diasporei din Italia Andrei Taran. „Dna Sandu, de ce vreţi să luaţi acest drept sutelor de mii de moldoveni din această parte a lumii? Oare credeţi că ştiţi mai bine decât noi problemele noastre?”, a mai scris internautul.

Exponenții diasporei s-a mai plâns că binomul PAS-PPDA nu a propus niciun candidat care să-i reprezinte.

„Analizând lista națională „ACUM”, observ că nu se regăsește nici un candidat din Diasporă. Tot astăzi, constat că lipsește publicarea rezultatelor concursului de meritocrație”, a scris internautul Andrei Cosoi, tot pe Facebook. Acesta a adăugat că, în condițiile în care PAS și PPDA nu sunt în stare să propună cadidați credibili, atunci există puține șanse să obțină votul moldovenilor din Diasporă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.