Reacția diasporei la decizia Maiei Sandu de a candida pe circumscripția din Europa de Vest

Reacții dure din partea diasporei după ce blocul electoral ACUM a anunțat că Maia Sandu va candida pe circumscripția pentru Europa de Vest. Președintele Asociației moldo-italiene ”Dor”, Alexandru Cazacu, afirmă că alianța PAS-PPDA și-a arătat adevărata față și respectul pentru diasporă, maibine zis lipsa respectului.

„Eroiii din Diasporă, care făceau spume mai dăunăzi pe net, azi, tac??? Dar cum săreați cu pieptul la ambrazură! Deja vă vedeați în Parlament, vă încurcam doar eu. Eu v-am făcut loc, poftim! Dar n-ați mai ajuns candidați, așa-i? Dar Maia și Alaiba au ajuns!! Ei doar sunt din Diasporă! Ei știu ce vă frământă! D-apoi dacă ajungeți voi în Parlament, Maia trebuie să meargă la zarabotkă în locul vostru?!!! Ați nebunit? Ce știe Maia despre diasporă și viața în străinătate?”, a scris emotiv Cazacu pe Facebook.

Reprezentantul diasporei îi îndeamnă pe moldovenii din străinătate să analizeze bine cine le fură votul.

„Meditați… Că scopul meu ăsta este acum, să vă fac să meditați, să ajungeți singuri la concluzia: cine vă fură votul, cine vă are de proști, cine vă minte, cine vă trădează….

Năstase a ales să lupte cu Țuțu, pe aceeași circumscripție.

Maia trage în țeapă diaspora Europei de Vest. Pentru SIA și Canada nu s-a găsit candidat mai bun decât Alaiba. Cine-i ăsta? Moldovenii din SUA și CANADA, parcă aveați atâția lideri de aur?

Tot ce trebuie să știți despre PAS și DA…

Cum s-ar spune, tot ce naște din PLDM, șoareci mănâncă…. manipulare și piar ieftin”, a scris președintele Asociației moldo-italiene Dor pe Facebook.

O reacție dură a avut-o și Igor Cereteu, un participant activ la protestele diasporei în susținerea PAS-PPDA. De această dată, Cereteu a venit cu un mesaj video plini de critici la adresa Maiei Sandu.

„Vă mulțumesc, doamna Maia, ați demonstrat într-adevăr cât vă pasă de diasporă. Este o lipsă de respect față de noi, cei din diasporă. Ne credeți niște netoți, niște tâmpiți și proști. Credeți că noi nu ne putem să ne reprezentăm, că nu avem dreptul la un om de-al nostru care să ne reprezinte în Parlament? Ne-ați furat nouă și dreptul acesta”, spune reprezentantul diasporei.

Acesta îi reproșează liderului PAS că s-a folosit de moldovenii din străinătate, iar acum și-a șter picioarele de ei.

De ce nu ați candidat pe circumscripția unde v-ați născut sau în Chișinău? Dvs. ne-ați luat și unicul drept pe care l-am avut, la un reprezentant din diasporă

„Dumneavoastră ne-ați folosit așa cum au făcut-o și ceilalți. Am văzut listele, nu este niciunul din diasporă. Mi s-a spus demult care sunt intențiile, acest lucru era plănuit demult, vă folosiți de latura sensibilă a oamenilor pe care îi doare, care vor acasă. Am crezut că luptați pentru schimbare, dar m-am convins că vă doare în cot de ceea ce zice diasporă. Ați șters picioarele de noi”, a declarat activistul din diasporă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.