Sociologul Ian Lisnevski: „Majoritatea politicienilor din opoziţie sunt instabili din punct de vedere emoțional, spun cuvinte necenzurate sau au un comportament neadecvat

Sociologul Ian Lisnevski consideră că marioneta oligarhului Ţopa, Andrei Năstase, a preluat comportamentul deviant de la fugarul penal Renato Usatîi pentru a-i atrage electoratul. Despre aceasta Lisnevski a vorbit la emisiunea „Принципы” de la postul de televiziune Prime TV, transmite stiridinmoldova.md cu referire la publika.md.

„Majoritatea politicienilor din opoziţie sunt instabili din punct de vedere emoţional. În mare parte, se întâmplă pentru că ei aleg calea mai uşoară − de a fi showmen. Sunt multe exemple când politicienii spun cuvinte necenzurate sau au un comportament neadecvat. Andrei Năstase îşi permite să facă aceasta, pentru că, spuneam şi la alegerile locale, Andrei Năstase încearcă să plece de pe dreapta pe stânga.”

Totodată, sociologul este de părerea că acest comportament inadecvat este dictat şi de anturajul politicianului:

„Am observat că ei nici nu simt că au un comportament degradant, pentru că anturajul lor e la fel, cei din jurul lor le spun că au avut un discurs foarte bun. Dar dintr-o parte, asta se percepe drept degradare. Când ratingul determină un astfel de comportament, asta devine periculos pentru societate”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.