Blogger: Năstase spune că injurăturile la adresa presei le-a auzit de la oameni, de ce nu spune ce a auzit despre sine − păpușa gonflabilă a Țopilor, robul trinomului Țopa-Platon-Filat, chișorcosul

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este luat în furci de bloggerul Corneliu Gandrabur, pentru atacul suburban la adresa Publika TV, dar și a altor instituții media incomode, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

«În stilul său de „bâdlă”, el a atacat un canal TV, căruia îl zice WC, pentru că, potrivit Prostului Satului, așa-i spune lumea. Am stat și mi-am amintit ce spune lumea despre acest chișorcos al politicii de pe Bîc și iată câteva epitate culese din folclorul popular: Prostul Satului (mai nou, Prostul Țării), păpușa gonflabilă a Țopilor, robul trinomului Țopa-Platon-Filat, chișorcosul, politicianul de sub fusta Maiei Sandu, schizofrenicul, obsedatul de Plahotniuc, prezervativul de folosință multiplă al serviciilor secrete rusești (agent al FSB e prea serios pentru el, pentru că, cel mai probabil, prostălani acolo nu racolează) etc», scrie Gandrabur, într-un articol publicat astăzi.

În continuare, Gandrabur cheamă internauții să completeze șirul de epitete care îl vizează pe liderul PPDA. «Vă îndemn să continuați cu ce ați auzit că zic oamenii despre crăcanatul Năstase!», conchide Gandrabur.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.