Sărbătoare încântătoare la Bălți: echipa lui Ilan Șor i-a felicitat pe locuitorii Capitalei de nord cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Echipa lui Ilan Șor a organizat o seară de neuitat pentru locuitorii și oaspeții din Bălți. Evenimentul a avut loc duminică, lângă Lacul orașului, unde a fost instalată o scenă și amenajat un loc special pentru începutul sărbătorilor de iarnă.

Cel mai mult s-au bucurat de sărbătoare copiii, cărora li s-au organizat momente distractive absolut gratuit, cu dulciuri, animatori, Moș Crăciun și Alba ca Zăpada. Pentru ei a evoluat și „Fetița cu surprize”. În aceeași zi, au fost inaugurate două străzi, pe care echipa lui Ilan Șor le-a amenajat cu decorațiuni de Crăciun.

Mii de oameni adunați la sărbătoare au fost salutați de pe scenă de către deputatul Marina Tauber. Ea le-a promis că echipa lui Ilan Șor va continua să implementeze proiecte importante  în oraș în anul care vine.

„Avem planuri mari de dezvoltare a orașului. Ne dorim să transformăm chiar și acest loc în care se petrece acum  acest eveniment, să-l facem și mai confortabil, și mai dotat. Bălțiul va deveni adevărata Capitală de nord a țării”, a menționat Marina Tauber.

Fosta candidată a Partidului Politic Șansă la funcția de primar al municipiului Bălți, Victoria Șapa, care a fost susținută de echipa lui Ilan Șor, a mulțumit localnicilor pentru sprijinul acordat în alegeri și i-a felicitat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Iar ex-primarul municipiului Orhei, reprezentant al echipei lui Ilan Șor, Pavel Verejanu, i-a salutat pe bălținii veniți la concert.

„Am vrut să organizăm o sărbătoare frumoasă înainte de Anul Nou. Am demonstrat la Orhei, Găgăuzia și Taraclia că știm să muncim. Vom demonstra și la Bălți că este posibil să implementăm cu succes proiecte sociale și de infrastructură. Pace, sănătate și Dumnezeu să vă ferească de toate relele!”, a adăugat Pavel Verejanu.

Consilierul municipal de la Bălți, președintele fracțiunii „Pentru Bălți” Anastasia Svetlicinîi a fost încântată de numărul mare de oaspeți, care a venit la sărbătoare.

„Am rămas copleșită de emoții când am văzut atât de mulți copii și atât de mulți bătrâni aici. Aceasta este cu adevărat o sărbătoare în familie. Decorarea acestor două străzi este doar începutul proiectelor pe care urmează să le implementăm la Bălți, așa cum a promis liderul nostru Ilan Șor”, a subliniat ea.

Alexander Procopenco, reprezentantul echipei lui Ilan Șor la Bălți, i-a felicitat și pe bălțeni cu prilejul sărbătorilor de iarnă și le-a urat împlinirea tuturor dorințelor și multă bucurie în noul an, menționând că echipa din care face parte va depune toate eforturile necesare pentru aceasta.

Omul de afaceri și filantropul Ilan Șor le-a spus bălțenilor, de pe marele ecran instalat pe scenă, că în următorii ani, el și echipa sa planifică să implementeze o serie de proiecte importante în Bălți.

,,Vă iubim foarte mult și vom munci din greu pentru a Vă face viața mai bună. Vă vom organiza multe sărbători și vom implementa o serie de
proiecte de infrastructură. Sunteți Capitala de Nord și trebuie să eliminăm toate divergențele politice și să ne unim pentru a lucra împreună în beneficiul Dumneavoastră”, a subliniat Ilan Șor.

Seara a continuat cu un concert magnific al artiștilor autohtoni și străini. Pe scenă au evoluat Dumitru Gaitur, formația SunStroke Project, care a participat la concursul internațional Eurovision, și eleganta Olia Tira. O altă surpriză a serii a fost formația românească de Akcent, care a interpretat cele mai bune hituri ale lor.

La finalul evenimentului, un spectacol de artificii a colorat cerul de deasupra Bălțiului cu lumini diverse. Cei adunați pe malul lacului au continuat să danseze pe muzica DJ-ilor.

Localnicii au fost încântați de amploarea sărbătorii și au mulțumit organizatorilor pentru sărbătoare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.