În timp ce guvernarea PAS doar promite, echipa lui Ilan Șor face: un alt drum a fost inaugurat în Taraclia, după reparații capitale

Orașul Taraclia a marcat un eveniment important în ajunul sărbătorilor de iarnă – strada Pervomaiscoie a fost dată în exploatare, după reparație capitală. Mulți ani, aceasta a fost o problemă actuală pentru oameni– în special după ploi, când se umplea cu apă și noroi. Din fericire, datoriră echipei lui Ilan Șor, problema a fost soluționată: locuitorii orașului Taraclia se bucură de un drum modern și confortabil. Modernizarea străzii Pervomaiscoe nu este doar un pas semnificativ în direcția modernizării orașului, dar și o sursă de mândrie pentru locuitori.

Cu această ocazie, în Taraclia a fost organizată o sărbătoare grandioasă, cu animatori veseli și muzică live, care a adus bucurie și zâmbete pe fețele copiilor și adulților. Atmosfera a fost plină de entuziasm și emoție, iar strada proaspăt inaugurată a devenit scena principală a evenimentului.

Alături de locuitori, în această zi importantă, a fost primarul orașului Taraclia, Viaceslav Lupov, deputatul Vadim Fotescu. Inclusiv omul de afaceri și filantropul Ilan Șor, a ținut să vină cu o adresare video.

“Țineți minte cum arăta strada? De fiecare dată, după ploaie, pe aici era imposibila de mers. Si datorita lui Ilan Mironovici am reușit să o reconstruim, la fel cum am făcut cu alte străzi din Taraclia. Este minunat când sunt oameni care se îngrijesc de orașul nostru și țara noastră. Noi primim cu recunoștință acest ajutor, și îi spunem mulțumesc”, a spus Veaceslav Lupov.

De asemenea, primarul le-a făcut dezvăluiri locuitorilor despre noul proiect, care va fi implementat, cu susținerea lui Ilan Șor, în 2024.

“Surprizele nu se opresc aici.  În 2024, în acest loc, vom face un mic scuar, unde se va afla un teren de joacă, un teren de sport, bănci, iluminat public. Veți avea posibilitatea să petreceți frumos și sănătos timpul liber împreună cu familia”, a subliniat Veaceslav Lupov.

Deputatul Vadim Fotescu și-a manifestat recunoștința față de echipa lui Ilan Șor din Taraclia, pentru progresele pe care deja le-a realizat în oraș. În același timp, le-a mulțumit locuitorilor pentru încredere și susținere, asigurându-i că proiectele frumoase vor continua.

“Astăzi, sunt aici să împărtășesc cu voi bucuria și mândria pe care le simt față de echipa noastră și progresele pe care le-am realizat împreună. Desigur, în calea noastră am întâmpinat obstacole, dar chiar și în fața acestor provocări, ne-am mobilizat și am lansat o nouă etapă în dezvoltarea Taracliei. Cu toate că actuala guvernare ne pune la încercare, suntem determinați să privim înainte și să facem din Taraclia un loc mai prosper și mai frumos pentru toți locuitorii săi. Așa cum voi ați avut încredere în reprezentantul echipei noastre, Veaceslav Lupov, și noi avem încredere că vom realiza cu succes planurile noastre pentru Taraclia și întreaga Moldova”, a menționat Vadim Fotescu.

Prin intermediul unui mesaj video, Ilan Șor le-a spus locuitorilor că va continua să contribuie la dezvoltarea orașului.  

„Cu hotărâre, vreau să vă împărtășesc că echipa noastră, sub îndrumarea dedicată a lui Veaceslav Lupov, depune eforturi remarcabile pentru a face din Taraclia un loc mai prosper și mai modern. Pentru anul viitor, ne propunem să investim în construcția drumurilor și în complexele sportive moderne.  Vă asigur că mergem înainte cu determinare, pentru a produce transformări semnificative în Taraclia”, a afirmat Ilan Șor.  

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.