Președintele a îndemnat deputații cărora le sunt propuse sume de bani să depună denunț la Procuratură

Președintele țării, Igor Dodon, a îndemnat deputații cărora le sunt propuse sume de bani pentru a părăsi fracțiunea în care sunt, să depună denunț la Procuratură. Șeful statului susține că doar așa pot fi trași la răspundere penală cei care cumpără deputați. 

”Pentru a aresta pe cineva, cel care a fost încercat să fie mituit, trebuie să depună denunț și să fie prins în flagrant cel care merge cu cumpărarea deputaților. La moment se lucrează pe această direcție. Sunt mai multe denunțuri depuse la Procuratura Generală. Sper că în timpul apropiat pe cineva îl vom prinde cu mâța-n sac”, a spus Dodon în timpul emisiunii ”Președintele răspunde”.

Procuratura Generală a confirmat că în prezent se lucrează asupra unui denunț  cu privire la tentativă de corupere a unui deputat. Paralel, și Centrul Național Anticorupție a anunțat că sunt mai multe denunțuri de la deputați pe subiectul tentativei de corupere.

Mai mulți fruntași PDM au anunțat în repetate rânduri că, deputaților care au părăsit fracțiunea democraților și au aderat la grupul Candu și fracțiunea Șor li s-a propus de la 250 de mii de euro până la 1,2 milioane de dolari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.