Planuri grandioase pentru țară: reprezentanții echipei lui Ilan Șor din toată republica desfășoară primele întâlniri cu activiștii în acest an

Echipa lui Ilan Șor, ca întotdeauna, este prima în toate și a început deja evenimentele și activitățile planificate pentru 2024. În toată țara au loc întâlniri cu activele, unde sunt formulate sarcini pentru ianuarie și perioada următoare, și conceput planul pentru întregul an.

Ședințele deja s-au desfășurat cu succes la Aneni Noi, Ceadîr Lunga, Ialoveni, Florești, Edineț, Râșcani, Fălești, Drochia, Nisporeni, Ocnița, Dondușeni, Strășeni, Hâncești, Soroca, Ștefan Vodă, și alte localități și vor continua inclusiv în următoarele zile.

Misiunea principală în 2024 este reconstrucția totală a țării și continuarea proiectelor de infrastructură de anvergură, introducerea și dezvoltarea inițiativelor sociale, care vizează îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, lupta împotriva ilegalității și distrugerii Republicii Moldova de către partidului de guvernământ, oferirea sprijinului pentru toate categoriile de cetățeni și munca constantă în teritorii pentru realizarea acestor obiective.

Politicianul Ilan Șor a precizat că prioritate vor avea problemele care necesită soluții urgente și a dat asigurări că cetățenii nu vor rămâne singuri în fața greutăților.

„Ne-am întărit definitiv convingerea că infrastructura rămâne una dintre provocările majore pentru țară. Și suntem hotărâți să continuăm să o îmbunătățim. Una dintre direcțiile cheie este cea socială, care prevede ajutorarea oamenilor și implementarea unor programe ample, în primul rând, pentru grupurile social vulnerabile ale populației. Lupta împotriva anarhiei autorităților rămâne una dintre prioritățile noastre”, a declarat Ilan Șor.

La rândul său, parlamentara Marina Tauber a apreciat înalt determinarea colegilor săi de a lucra în beneficiul cetățenilor.

„Mă bucur că avem colegi atât de activi și pozitivi. Cu astfel de oameni poți muta munții! Suntem abia la începutul lui 2024, pentru care avem planuri mari, dar începem deja să le implementăm. Noi provocări și noi victorii ne așteaptă! Toată țara ne așteaptă!” – a remarcat Marina Tauber.

Deputatul a spus că astfel de întâlniri sunt fundamentale pentru planificarea activităților echipei, deoarece doar la ele se pot afla problemele reale ale oamenilor, care trebuie rezolvate mai întâi. Totodată, la întâlniri se discută nu doar problemele locale actuale, dar și cele mai importante i chestiuni pentru întreaga țară.

Un astfel de feedback din partea oamenilor este foarte important, deoarece acesta este singurul mod de a simți pulsul societății. La aceste întâlniri au loc schimb de experiențe și informații, ceea ce permite o mai bună înțelegere a problemelor cetățenilor din toate regiunile țării. Și după o evaluare amănunțită a situației, deja pot fi întreprinse măsuri specifice pentru soluționarea acestora.

Reprezentanții echipei lui Ilan Șor și-au exprimat recunoștința față de activ pentru sprijinul, angajamentul, munca și rezultatele anului trecut, menționând că întâlniri similare vor avea loc regulat.

La rândul lor, activiștii și liderii organizațiilor locale au confirmat hotărârea de a acționa și de a rămâne statornici în fața acțiunilor ilegale, care vizează denigrarea echipei lui Ilan Șor și a poporului Republicii Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.