Marina Tauber: Peste două mii de locuitori din Bălți au putut petrece sărbătorile de iarnă la OrheiLand datorită proiectului lui Ilan Șor „Excursii gratuite din toată țara”

Pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă și încheierea acestora, bălțenii se bucură de o altă inițiativă implementată pentru ei cu sprijinul lui Ilan Șor. După ce două străzi ale municipiului Bălți au fost împodobite și iluminate festiv, iar în zona lacului orașului a fost organizată o mare petrecere și un concert pentru copii, acum sunt organizate excursii gratuite în cel mai mare parc de distracții din țară și regiune – OrheiLand – pentru locuitorii orașului Bălți. Deputatul și omul de încredere a lui Ilan Șor, Marina Tauber a declarat acest lucru pe pagina sa de Facebook.

Politicianul a remarcat că datorită acestui proiect, în perioada sărbătorilor de iarnă, peste 2.000 de oameni din municipiul Bălți, copii însoțiți de părinți, bunici și prieteni, au putut vizita atracțiile și evenimentele de divertisment de la OrheiLand și au primit cadouri de la Moș Crăciun și Alba ca Zăpada.

Marina Tauber a mai scris în postarea sa că a cunoscut personal o serie de grupuri de vizitatori din Bălți și i-a însoțit într-o călătorie prin lumea de basm a parcului OrheiLand.

„Ne-am distrat împreună la spectacolele Circului Bonaccini. Ne-am plimbat pe patinoar și la carusel, ne-am făcut poze cu mascota OrheiLand, ursul Orhi. Ne-am distrat fantastic! Copiii mi-au spus că s-au bucurat foarte mult că au avut ocazia să viziteze parcul și să se distreze”, spune Marina Tauber.

Potrivit politicianului, echipa lui Ilan Shor își dorește ca toți copiii municipiului Bălți să aibă o copilărie fericită, iar în acest scop, împreună cu fracțiunea „Pentru Bălți”, vor implementa proiecte interesante pentru generația tânără.

„Credem cu tărie că copilăria ar trebui să fie o perioadă de bucurie, descoperire și împlinire. Prin urmare, iarna aceasta am decis să umplem inimile copiilor din municipiul Bălți cu lumină și căldură, organizând excursii în perioada sărbătorilor de iarnă la OrheiLand”, a subliniat Marina Tauber.

OrheiLand va fi deschis până la sfârșitul lunii ianuarie. Până atunci, locuitorii din Bălți, tineri și bătrâni, pot vizita acest loc fabulos și se pot bucura de spectacolele Circului Bonaccini, un uriaș patinoar și atracții incitante – complet gratuit!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.