OrheiLand – locul în care poți sta la taifas cu Moș Crăciun: Feeria începe pe 23 decembrie

Există un loc în care în fiecare colț domnește feeria și miracolul? Un loc în care poți sta la taifas cu Moș Crăciun și chiar să-i dezvălui secrete? E oare un loc în care poți să te plimbi cu mașinile pe cer și să înveți magie? Unde s-o fi aflând el oare? Toate acestea și alte distracții te așteaptă la OrheiLand! Pe 23 decembrie, la 16:00, universul de basm își deschide ușile pentru toți, de la mic la mare.

Echipa lui Ilan Șor a avut grijă ca să avem parte și în acest an de un de distracții pe măsură cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Pe 23 decembrie, la ora 16:00, ne cumpăm centura și pornim împreună într-o călătorie de poveste. Deschidem sezonul de iarnă la OrheiLand – parcul de distracții preferat de toată lumea, de la mic la mare.

Am pregătit pentru vizitatori un show de lumini, care vor acoperi cerul în culori vibrante și va lăsa impresii de neuitat.
De asemenea, oaspeții vor putea admira prestații de gimnastică aeriană, numere grațioase de acrobație și momente amuzante cu clovni.

Pentru cei care iubesc adrenalina, am pregătit atracții cu loopings și căderi libere care îți taie respirația.

Marea vedetă va fi patinoarul imens, unde vizitatorii se vor putea bucura de patinajul pe gheață într-o atmosferă magică.

În parcul de distracții va avea loc și un concert – pe scenă vor evolua interpreți cunoscuți precum Mariana Mihăilă, Costi Burlacu și Cornelia Ștefăneț. Surpriza sserii va fi însă apariția interpretei Antonia și a legendarului Irakli, care vor încânta publicul cu hiturile lor de succes.

Toate acestea vor fi absolut GRATUITE pentru toată lumea. Nu ratați ocazia să vă distrați împreună cu noi !

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.