Ilan Șor: Am luat decizia ca în anul 2024 să începem construcția a două obiecte strategice în Orhei – o grădină zoologică și un circ adevărat

Municipiul Orhei continuă să înflorească. Chiar și atunci când se pare că nu au mai rămas lucruri de făcut în acest oraș, echipa lui Ilan Șor știe de ce au nevoie locuitorii pentru ca viața lor să devină și mai frumoasă. Așadar, anul 2024 vine cu surprize mărețe pentru cel mai frumos oraș din țară și oamenii de acolo. Aceștia vor avea o grădină zoologică și un circ adevărat. Anunțul a fost făcut chiar de către cetățeanul și primarul de onoare al Orheiului, Ilan Șor.

„Am luat decizia, împreună cu echipa mea, ca în anul 2024 să începem construcția a două obiecte strategice în Orhei. Este vorba despre o grădină zoologică și un circ adevărat. Nu este o glumă. Orheiul este astăzi orașul unde oamenii din întreaga țară merg să se odihnească. Acest lucru a ajutat economic orașul”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit filantropului și omului de afaceri, cele două proiecte grandioase ar urma să fie realizate în termen de doi ani.

„Noi am început proiectarea a două obiecte importante. Eu voi face tot posibilul ca timp de doi ani, aceste obiecte să fie construite. Vom încerca la maximum ca acest lucru să se întâmple mai repede”, a spus el.

Menționăm că din 2015, de când echipa lui Ilan Șor a preluat conducerea Orheiului, peste 90% din infrastructura orașului a fost modernizată, inclusiv reabilitate grădinițe, curți de blocuri și fațade ale clădirilor. La fel, au fost reabilitate parcuri și creare zone de recreere pentru locuitori. Ba mai mult, acolo a fost construit și cel mai mare parc gratuit de distracții OrheiLand.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.