Oraș frumos – clădiri frumoase. Continuă reparația în Orhei

Orheiul capătă un aspect urban tot mai modern pe zi ce trece, datorită eforturilor echipei lui Ilan Șor. Încă o clădire de pe strada Vasile Lupu a devenit mult mai atractivă, după ce a fost reconstruită fațada. Aceasta este deja a cincea casă, reparată în ultima perioadă.

Primarul municipiului, Tatiana Cociu, a dat asigurări că până în vara anului 2024 toate clădirile cu multe etaje de pe strada principală vor fi reabilitate.

„Avem o arhitectură impresionantă, care trebuie conservată. Vă promitem că echipa noastră din Orhei, așa cum a muncit 8 ani, va continua să muncească și în continuare, pentru ca Orhei să devină și mai frumos, și mai dezvoltat”, a menționat Tatiana Cociu la ceremonia de inaugurare a casei de pe adresa Lupu 37.

Iar viceprimarul Orheiului, Cristina Cojocari, a subliniat că proiectele de infrastructură nu se opresc aici. Vor urma și altele menite să îmbunătățească viața locuitorilor orașului.

„Împreună cu Dumneavoastră scriem istoria de succes a acestui minunat oraș. Vă asigurăm că, Orhei își va păstra statutul de cel mai frumos și dezvoltat oraș din țară, și în viitorul apropiat va deveni centrul de dezvoltare a Republicii Moldova”, a declarat Cristina Cojocari.

Fostul viceprimar al orașului Orhei, Valerian Cristea, a remarcat marele succes al echipei lui Ilan Șor în municipiu și în raion, atins datorită muncii asidue și sârguinței.

“În decurs de opt ani am deschis peste 100 de curți reparate, peste 150 de kilometri de drum și am finalizat o mulțime de alte proiecte minunate. Acestea, neapărat, vor continua, deoarece acolo unde pune Ilan Șor umărul, succesul este garantat”, a subliniat Cristea.

La inaugurarea fațadei casei a participat și parlamentara Marina Tauber, care a remarcat că proiectele de infrastructură ale echipei lui Ilan Șor sunt implementate cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate.

„În fiecare zi, în fiecare săptămână, noi sărbătorim îmbunătățirea condițiilor de trai. Venim la Dumneavoastră cu fapte concrete, cu lucruri reale și palpabile. Vom face tot posibilul ca Orheiul nostru să rămână liderul și campionul la capitolul dezvoltării infrastructurii și al proiectelor sociale. Continuăm tot ce a fost început și în fiecare zi, vom căuta noi soluții la problemele existente. Este important să rămânem împreună, să avem răbdare și să fim exemplu pentru toată țara”, a declarat Marina Tauber.

Președintele Partidului Politic „Șansă”, ex-viceprimarul municipiului Orhei, Alexei Lungu, a atras atenția la dezvoltarea fulminantă a orașului.

„În timp ce gruparea criminală PAS încearcă să ne integreze în Europa, echipa lui Ilan Șor o construiește aici, la noi, la Orhei. Proiectele continuă. Vor continua atât cât va fi necesar, până nu va fi asfaltată fiecare stradă, renovată fiecare curte, reparate toate fațadele”, a menționat Alexei Lungu.

Primarul de onoare al Orheiului Ilan Șor s-a adresat locuitorilor prin intermediul unei conexiuni video.

„Sunt foarte bucuros că noi continuăm să dezvoltăm Orheiul nostru drag. Cu siguranță, Orheiul este cel mai dezvoltat oraș din țară. Sunt sigur că, fără fapte concrete, viața prosperă nu poate exista”, a menționat Ilan Șor.

Proiectul de reabilitare a fațadelor blocurilor de locuit din municipiul Orhei a fost lansat în vara anului 2023, la inițiativa primarului de onoare Ilan Șor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.