Ilan Șor a acuzat guvernarea actuală de „pierderea simțului realității și distrugerea țării”

Ilan Șor a criticat actuala guvernare moldovenească, acuzând-o că a pierdut contactul cu realitatea și că a înrăutățit situația socio-economică a țării.

Potrivit lui, echipa Maiei Sandu încearcă să paseze responsabilitatea pentru situația deplorabilă din Moldova către “politicienii care au fost aleși în ultimii 30 de ani”. Ilan Șor a remarcat că cei de la PAS sunt la putere de mult timp, iar activitatea lor a dus la probleme grave.

El a atras atenția asupra rolului lor în guvernarea țării: „Numai una Maia Sandu a reușit în acești ani să facă pagube și la Ministerul Economiei, și la Ministerul Educației. Și Grosu s-a adăpostit în 2003 la Ministerul Economiei, implementând, apropo, strategia de reducere a sărăciei. Acum nivelul sărăciei absolute constituie la noi mai bine de 30%, succesul este pe față. Recean a devenit în 2010 ministru adjunct al tehnologiei informației și comunicațiilor, iar Spânu, în 2015 – ministru adjunct al tineretului și sportului. Cine îi impiedica să muncească?”

Ilan Șor a subliniat că, prin efortul PAS, țara este distrusă într-un ritm record. „Nu mai rămân spitale, școli, instituții de învățământ superior, exporturi și importuri, satele sărăcesc, oamenii pleacă”, a spus el.

Această declarație a politicianului și filantropului a evidențiat încă o dată criza profundă în care se adâncește țara și nemulțumirea tot mai mare a oamenilor față de acțiunile actualei conduceri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.