Olga Tapordei, dezvăluie care este secretul fericirii într-o relație de cuplu

După mai mulți ani de cercetări, specialiștii au ajuns la concluzia că partenerii care fac sport împreună au și o relație de cuplu mai bună. Se pare că atunci când două persoane aflate într-o relație își coordonează programele astfel încât să poată practica un sport împreună, mișcarea are un impact pozitiv nu numai la nivel fizic, ci și la nivel emoțional, transmite stiridinmolodva.md.

Un astfel de exemplu poate fi și Olga Tapordei, femeia de afaceri, care alături de soțul său, Bogdan Ghieș, au parcurs împreună 11 km.

„Astăzi aveam senzația că după 11km parcursi vom avea cte o „medalie” dar am avut mult mai mult, o satisfacție dublă, ceea ce simțiam eu și ceea ce nu aveam cum să nu simt de la Bogdan. Bai, faceți lucruri împreună, energia e dublă și asta e MEGA! Nu aștepta să vină El/Ea cu inițiativa, fă-o pentru tine! E MAGIC!” a scris Olga într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Se pare că atunci când două persoane aflate într-o relație își coordonează programele astfel încât să poată practica un sport împreună, mișcarea are un impact pozitiv nu numai la nivel fizic, ci și la nivel emoțional.

Pe lângă binecunoscutele beneficii ale sportului – impactul asupra sănătății, un corp mai frumos – mișcarea practicată în cuplu ajută partenerii să se apropie mai mult. Astfel, dintr-o dată, timpul pe care îl petreceau separat devine timp de calitate petrecut împreună, iar șansele ca relația să se îmbunătățească cresc considerabil. Importanta este și legătura dintre sport și o viață sexuală de calitate și mai activă. Dacă în cazul bărbaților mișcarea practicată regulat ține la distanță disfuncțiile erecțile, în cazul femeilor sportul crește considerabil libidoul.

Desigur că există și posibilitatea ca fiecare dintre parteneri să fie pasionat de un anumit sport, iar preferințele în materie de mișcare ale celor doi parteneri să difere. În cazul acesta, specialiștii recomandă, pe cât posibil, ca fiecare din parteneri să se implice în rutina sportivă a celuilalt. Așadar, dacă tu practici aerobic, iar iubitul tău baschet, puteți alege ca fiecare să îl însoțească pe celălalt la antrenament, cel puțin o dată pe saptămână. În felul acesta veți cunoaște și oameni noi, veți încerca și alt tip de mișcare și veți reuși să petreceți și câteva ore în compania jumătății voastre.

Iar dacă niciunul dintre voi nu vrea să facă compromisuri atunci când vine vorba de sport, o oră de alergat împreună, seara în parc, poate fi soluția ideală.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.