Cum arăta Lady Gaga în urma cu 10 ani, înainte de operațiile estetice

În 2007, Lady Gaga lua cu asalt scena pop, devenind senzație instantaneu. Restul e istorie, la fel ca și chipul ei de atunci, vizibil transformat peste ani. Iată la ce intervenții estetice se bănuiește că ar fi apelat partenera de ecran a lui Bradley Cooper și, după cum se vede treaba, și de viață, transmite stiridinmoldova.md.

Lady Gaga s-a lansat în muzică în 2007, luând cu asalt topurile și șocând cu ținutele sale mai mult decât excentrice. De-a lugul anilor ce au urmat, Lady Gaga nu numai că și-a mai domolit stilul, dar și-a și rafinat trăsăturile, scrie Viva.ro.

Ce-i drept, cântăreața arată acum vizibil diferit față de cum arăta în urmă cu 10 ani. Conform unor medici esteticieni de la Hollywood, deși vedeta nu a recunoscut niciodată că a apelat la proceduri de înfrumusețare, cu bisturiu sau fără, aceasta a făcut modificări substanțiale.

Se pare că, în primul rând, Lady Gaga și-a operat nasul, întrucât acum arată mai drept și mai subțire. E posibil că artista să fi apelat la bisturiu, dar în același timp este foarte probabil să fi operat modificările cu ajutorul botoxului și a unor fillere inteligent plasate.

Conform expertizei unui chirurg plastician, citat de Daily Star, Lady Gaga e fan injecții. „Cred că a apelat la Botox, întrucât sprâncenele ei sunt mai ridicate. Si cred că a mai făcut injecții în bărbie, pomeți și buze”, a declarat un medic de la Hollywood.

Indiferent ce modificări ar fi făcut Lady Gaga, cu siguranță a meritat efortul și durerea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.