Moldova va prelua bunele practici în turism din Georgia

Republica Moldova va prelua bunele practici în turism din Georgia – asupra acestui fapt au convenit în cadrul unei întrevederi de lucru Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici și Ministrul Economiei și Dezvoltării Durabile al Georgiei, Natela Turnava, care a preluat mandatul începând cu aprilie curent, tranmsite stiridinmoldova.md.

Chiril Gaburici i-a urat omologului său mult succes în noua funcție și un mandat cu proiecte durabile. De asemenea, în cadrul întâlnirii de lucru, oficialii au subliniat importanța dezvoltării cooperării moldo-georgiene în domeniul comercial-economic și investițional, în sfera energetică, precum și importanța schimbului de experiență și bune practici privind integrarea în Uniunea Europeană.

Întrevederea a avut loc în contextul vizitei delegației Republicii Moldova în Ucraina, la cea de-a II-a Reuniune Ministerială în domeniul comerțului. La Reuniune au participat reprezentanții de nivel înalt ai țărilor Parteneriatului Estic, și anume Georgia, Ucraina și Republica Moldova, sub auspiciile Comisarului Uniunii Europene pentru Comerț, Cecilia Malmström.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.