Madonna va începe turneul pentru promovarea noului său album, la Lisabona

Cântăreaţa americană Madonna va începe turneul pentru promovarea noului său album, „Madame X”, cu trei spectacole în zilele de 16, 18 şi 19 ianuarie 2020 la Coliseo din Lisabona, oraşul care a inspirat câteva dintre ritmurile de pe ultima sa producţie discografică, relatează luni EFE, transmite stiridinmoldova.md.

Biletele, care oscilează între 75 şi 400 de euro, vor fi puse în vânzare sâmbătă 25 mai, potrivit companiei promotoare portugheze „Everything is New”.

După Portugalia, regina muzicii pop în vârstă de 60 de ani va concerta până în februarie anul viitor la Londra şi Paris, singurele două oraşe europene pe care le vizita în afara capitalei lusitane.

„Madame X Tour”, care se va desfăşura în săli de capacitate mai mică, va debuta pe 12 septembrie la New York, unde Madonna are prevăzute douăsprezece concerte, care vor fi urmate de alte spectacole la Chicago, Los Angeles, Boston, Philadelphia şi Miami.

Cântăreaţa, care a stârnit controverse cu recitalul său de sâmbătă la gala Eurovision din Tel Aviv unde dansatorii care au însoţit-o au afişat un steag israelian şi altul palestinian, va lansa pe 14 iunie „Madame X”, cel de-al 14-lea său album de studio.

Albumul a fost înregistrat timp de 18 luni în Portugalia, dar şi la Londra, New York şi Los Angeles, şi este influenţat de oraşul Lisabona unde a locuit în ultimii doi ani.

Realizat în colaborare cu producătorul francez Mirwais, noul album cuprinde 15 piese, printre care o nouă versiune a piesei ”Faz gostoso” a cântăreţei portugheze Blaya, pe care Madonna o interpretează în portugheză alături de artista braziliană Anitta, şi „Medellín”, un duet cu muzicianul columbian Maluma.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.