„Luptătorul cu oligarhii” din Moldova Vladimir Soloviov profită de demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții ironice pe rețelele de socializare din  partea colegilor de breaslă, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

«Este ceva simbolic în faptul că editorialul din Kommersant despre Zelenski, la doar o zi după concedierea reacției politice, a fost scris de un om pe care îl cheamă Vladimir Soloviov», a scris, pe Twitter, Dașa Poligaeva, jurnalist la postul de televiziune Dojdi.

Amintim că Vladimir Soloviov este și fondator al portalului Newsmaker de la Chişinău. Portalul Newsmaker ese afiliat “luptătorilor cu oligarhii” Maia Sandu şi Andrei Năstase, lideri ai PAS şi PPDA.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.