Ministrul Economiei, a primit titlul de „Ministrul cu cele mai bune rezultate în 2018”

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a primit titlul de „Ministrul cu cele mai bune rezultate în 2018”.

Laureat al premiilor TRIBUNA-2018, Chiril Gaburici a mulțumit pentru apreciere și a menționat că aceste realizări se datorează întregii echipe de la Ministerul Economiei și Infrastructurii.

„Vă mulțumesc pentru această apreciere. Dar vreau să știți că nu sunt doar realizările mele, sunt și realizările întregii echipe, a fiecărui angajat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, iar pentru eforturile depuse le sunt recunoscător. Este instituția cu cele mai multe și vaste domenii de activitate, de la energetică și infrastructura drumurilor, până la mediul de afaceri și transport. Am muncit la proiecte foarte mari, precum Drumuri Bune pentru Moldova, Ghișeul Unic, Parcurile IT, Arena Chișinău, Proiectul de construcție a conductei de transport gaze Ungheni-Chișinău și multe altele”, declarat ministrul.

„Am depus eforturi împreună cu echipa, focusați pe rezultat. Acest premiu îl împart cu toți colegii și este dovada faptului că ceea ce mi-am propus încă de la venirea în funcție în calitate de ministru – ne-a reușit împreună. Ne dorim încă multe să realizăm, dar acest lucru înseamnă că mai avem de muncit și trebuie să continuăm în același ritm”, a mai adăugat Chiril Gaburici.

În acest context, Chiril Gaburici a fost distins cu tradiționala statuetă în formă de tribună.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.