Ministrul de Externe: autoritățile de la Chișinău trebuie să ceară, în continuare, retragerea armatei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova

«Ministrul de Externe» în guvernul ilegal al alianței Kozak PSRM-ACUM, Nicu Popescu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că autoritățile de la Chișinău trebuie să ceară, în continuare, retragerea armatei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

De asemenea, omul Maiei Sandu, dar care a depus jurământul în fața lui Igor Dodon, s-a declarat împortiva federalizării Republicii Moldova, planuri pe care le promovează Rusia prin intermediul agentului său de influență în țara noastră, liderul de facto al PSRM, Igor Dodon.

«Majoritatea cetățenilor sunt împotriva federalizării. Și eu sunt ferm împotriva federalizării. Federalizarea nu poate fi impusă decât printr-o majoritate constituțională»,  a mai spus Nicu Popescu. 
Amintim că în spațiul public au apărut dovezi video în care Dodon dictează fruntașilor PDM indicațiile primite de la Moscova, privind federalizarea țării, în schimbul unei alianței cu democrații.

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a refuzat aceste condiții. Mai mult, democrații cer demisia lui Dodon și îl acuză de trădare de Patrie. Ei au inițiat colectarea semnăturilor pentru demiterea omului Moscovei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.