10 000 de locuitori din toată Moldova au vizitat OrheiLand în cadrul proiectului lui Ilan Șor de organizare a excursiilor gratuite

În perioada sărbătorilor de iarnă, OrheiLand a devenit destinația perfectă pentru excursii memorabile și aventuri pentru copiii și adulții din toată țara.

Parcul este vizitat zilnic de mii de persoane, care se bucură, absolut gratuit, de toate posibilitățile de divertisment disponibile. Circul italian „Bonaccini” și patinoarul imens – sunt printre cele mai solicitate de către vizitatori.

Fiecare excursie la OrheiLand este organizată cu multă grijă, pentru a oferi participanților emoții frumoase și o experiență de neuitat.

În frumoasa călătorie în lumea magică a parcului de distracții, vizitatorii sunt întâmpinați de către primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, împreună cu reprezentanții echipei lui Ilan Șor, care îi însoțesc pe vizitatori și le povestesc despre istoria și evoluția OrheiLand, inclusiv despre impactul pozitiv al acestuia asupra imaginii municipiului Orhei.

” OrheiLand nu este doar o destinație de divertisment, dar și un simbol al orașului Orhei. Tot ce vedeți aici, a fost creat cu suportul primarului de onoare Ilan Șor, care își dorește ca toți copiii să se bucure de o copilărie fericită, alături de părinții lor. OrheiLand este mai mult decât un parc de distracții, este un loc care unește generații și consolidează relațiile familiale. Vă invit să vă bucurați de magia OrheiLand în această perioadă specială”, a menționat Tatiana Cociu.

În timpul reprezentațiilor spectaculoase ale circului „Bonaccini” și plimbărilor prin parc, viceprimarul Cristina Cojocari și-a împărtășit emoțiile și impresiile plăcute.

„Este o onoare să particip la această călătorie în cel mai mare și mai frumos parc de distracții. Aflându-mă alături de voi la circ, am simțit entuziasmul copiilor și părinților. Văzând atât de multe zâmbete fericite, mi-am dat seama că eforturile echipei noastre nu sunt în zadar și că aducem bucurie în viețile celor dragi în această perioadă magică a anului”, a spus Cristina Cojocari.

Încă o dată a vizitat OrheiLand și deputatul Marina Tauber, care și-a petrecut frumos timpul împreună cu vizitatorii și colegii din echipa lui Ilan Șor din Orhei. Ea i-a îndemnat pe moldovenii din toate regiunile țării să profite de excursiile și oportunitățile de distracții oferite de către organizatori.

“Sunt fericită să văd că OrheiLand devine un loc de întâlnire pentru mii de familii. Petrecem timpul minunat la circ, ne plimbăm prin parc, ne plimbăm în carusele și, bineînțeles, împărtășim impresiile. Invităm pe toată lumea să se alăture acestui tip de odihnă minunat și să simtă pe propria piele că visele devin realitate. OrheiLand vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi clipe de neuitat și multă bucurie”, a declarat Marina Tauber.

La rândul său, fostul primar al orașului Orhei Pavel Verejanu a dat asigurări că echipa lui Ilan Șor va continua șirul proiectelor frumoase pentru cetățeni.

„Sunt mândru să fac parte dintr-o echipă care a făcut și face în continuare atât de multe lucruri frumoase pentru țară și pentru Orhei în special. OrheiLand este nu doar un loc unde se poate petrece timpul frumos împreună cu familia, ci o dovadă clară a faptului că suntem capabili să implementăm proiecte de anvergură. Acestea vor continua garantat, spre binele cetățenilor și al întregii țări”, a spus Pavel Verejanu. 

OrheiLand a fost redeschis pe 23 decembrie, pentru a face sărbătorile de iarnă mai frumoase și memorabile. Surprizele din acest an sunt circul italian „Bonaccini”, care oferă zilnic spectacole gratuite pentru toți vizitatorii, și patinoarul imens, cu o suprafață de 800 de metri. Toate aceste distracții frumoase au fost organizate cu suportul primarului de onoare Ilan Șor, care și-a dorit mereu ca OrheiLand să devină locul unde familiile din țară să-și petreacă momentele speciale.

De atunci, parcul de distracții a fost vizitat de aproximativ 100 de mii de persoane din toată Republica Moldova. 10 000 de oameni au ocazia să viziteze OrheiLand în cadrul proiectului „Excursii gratuite din toată țara”. 6500 de copii au primit cadouri din partea lui Ilan Șor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.