Potap și Nastya Kamensky vor striga „amar”

Potrivit numeroaselor zvonuri și articole generate de presa rusă, Potap și Nastya Kamensky planifică nunta. Publicațiile de acolo scriu că fericitul eveniment va avea loc foarte curând. „Se va întâmpla joi, 23 mai. „În cele din urmă, Potap și Nastya vor striga „amar”. Nunta va avea loc la Kiev, iar după aceea tinerii însurăței vor merge în luna de miere, scrie portalul „Strana”, tranmsite stiridinmoldova.md.

Cu cât este mai aproape această dată, cu atât apar mai multe detalii în mass-media. Conform surselor Potap și Nastya au trimis deja invitații de nuntă, dar în care cer ca evenimentul să fie păstrat în secret. Aceiași sursă susține că la eveniment va participa și fosta soție a cântărețului, Irina Gorovaya.

Chiar dacă fanii le scriu nenumărate felicitări tinerilor pe rețelele sociale, artiștii evită să le răspundă. Toți așteaptă cu nerăbdare data de 23 mai poate că artiștii vor decide că este timpul să își facă relația publică.

Totuși Kamensky a vorbit cu jurnaliștii despre presupusa nuntă: „Când voi fi gata și voi dori să anunț ceva o voi face cu siguranță” a declarat artista într-un interviu pentru „Clutch”.

„La această etapă, ceea ce am vrut să arăt, am arătat deja. Și îndată ce voi dori să dezvălui numele soțului meu o să vă anunț, a continuat Nastea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.