Lacrimi la Aeroportul Chișinău: Și-a strâns familia în brațe după 15 ani

Își dorea o schimbare și visa să trăiască visul american. Acum mai bine de 15 ani, Nadia a decis să plece peste ocean. Și-a propus ca această călătorie să nu dureze mai mult de un an, dar calitatea vieții și posibilitățile din State au convins-o să rămână.

Prețul pe care l-a plătit a fost distanța de casă și un dor nemărginit de cei dragi.

În această vară a decis să revină în Moldova, iar echipa Cealaltă Basarabie a avut ocazia să surprindă la Aeroport emoții de nedescris.

Mama Nadiei a avut posibilitatea de a ajunge peste ocean ca să-și strângă fiica în brațe. Sora ei însă a văzut-o doar online. Cinsprezece ani a durat până la o revedere plină de suspans. Emoționați și plini de dor, cei dragi au avut grijă să pregătească fiecare detaliu la revenirea ei, dar și o surprindă pe Nadia.

„Am plecat din Moldova pentru că aveam nevoie de schimbare, am crezut că plec doar pentru un an. Ca pe toți ceilalți, m-a luat visul american și am decis să rămân. Am văzut că dacă muncești mult, poți să obții tot ce vrei. Am muncit cu soțul și zi, și noapte ca să avem tot ce avem în acest moment. S-a întâmplat să am gânduri să-mi strâng valiza și să revin acasă. S-a întâmplat și după primul an, și după al doilea, și după al treilea… Apoi am simțit că sunt hotărâtă să rămân acolo”, a povestit Nadia, la revenire.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.