Jurnalist: Năstase este un demagog, care ascultă doar de ordinele venite de la nașul său, Victor Țopa

Liderul, PPDA, Andrei Năstase este un demagog, care ascultă doar de ordinele venite de la Frankfurt, de la nașul său de cununie, Victor Țopa. De această părere este jurnalistul Vitalie Hadei, într-un editorial publicat de Ziarul Național, transmite stiridinmoldova.md cu referire la politics.md.

«În zilele în care Igor Dodon a plecat în secret după instrucțiuni la Moscova, iar analiștii au avansat ideea că s-a dus să ceară învoire pentru o alianță a socialiștilor cu democrații, în condițiile în care Kremlinul insistă pentru o alianță PSRM –„ACUM”, Andrei Năstase a plecat de urgență la Frankfurt, la șefii săi. De-acolo, „în aerul curat” de la Frankfurt, Năstase, se pregătește de funcția de președinte al Parlamentului, nu-i așa?», scrie Vitalie Hadei. În opinia jurnalistului citat, Andrei Năstase caută să vină la putere doar pentru a îndeplini misiuni fixate de Victor Țopa.

«Asemenea specimene, care caută să vină la putere nu pentru a le face bine oamenilor, ci pentru a îndeplini anumite misiuni, a-și duce la capăt răzbunările cu foști parteneri de afaceri murdare și a-și urmări interesele, ajung în coșul de gunoi al istoriei. E adevărat că prețul pe care trebuie să-l plătim este să treacă niște ani. Până și cetățenii, care iau drept „adevăr” toate populismele debitate de cei cărora le lipsesc cu desăvârșire calitățile unor adevărați oameni de stat, vor deschide ochii», notează autorul citat. «Când i s-a ivit ocazia să lase funcția de procuror, postură din care putea să apere interesele acestui stat atunci când nașul său își însușea compania de stat „Air-Moldova”, nu a avut mustrări de conștiință să lase de izbeliște, în schimbul milioanelor nașului», continuă Hadei.

Jurnaliștul își amintește și de perioada în care activa la trustul de presă Jurnal și primea comenzi exacte de la Frankfurt, prin poșta electronică. «Eu am lucrat niște ani la „Jurnal”, înainte de a fi preluat de Victor Țopa, nașul lui Andrei Năstase. S-a întâmplat să rămân o perioadă acolo și după. Păstrez și azi mesajele de la Frankfurt în poșta electronică pe care le pot face oricând publice, în caz că memoria lui Năstase este scurtă și va recurge din nou la lamentări de genul „manipulare”, „toxicitate” etc», conchide Vitalie Hadei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.