“Isterie, ipocrizie și indiferență față de durerea propriului popor”. Așa a calificat președintele fracțiunii PSRM declarațiile opoziției

“Isterie, ipocrizie și indiferență față de durerea propriului popor”. Așa a calificat președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, declarațiile opoziției, care se opune creditului din Rusia. Furculiță și-a argumentat opinia pe pagina sa de Facebook.

„ISTERIC deoarece, după ce săptămâna trecută Maia Sandu spunea că Moldova trebuie să se împrumute în exterior pentru a face față crizei economice provocate de coronavirus, acum partidul Maiei Sandu spune că trebuie să renunțăm la cei 200 de milioane de euro din Rusia. Au inventat și un fals argument că cele 2% dobândă anuală “nu e avantajoasă”. Este IPOCRIT să afirmi acest lucru în condițiile în care Maia Sandu, dar și unii deputați din partidul ei, au fost ori au susținut guvernele anterioare, care s-au împrumutat din exterior cu dobândă mai mare. Este IRESPONSABIL pentru că știu că țara noastră, cetățenii, mediul de afaceri, au nevoie de suport pentru a depăși această perioadă de criză”, a scris Furculiță.

Socialistul mai spune că deputații din opoziție vor ca în țara noastră lucrurile să meargă tot mai prost, căci doar așa ei au șansa să ajungă la putere.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.