Ion Ceban: Pe str. Calea Ieșilor continuă reparația trotuarelor. Lucrările au loc prioritar acum în preajma Liceului ,,Principesa Natalia Dadiani”

Pe str. Calea Ieșilor continuă reparația trotuarelor. Potrivit primarului general Ion Ceban, lucrările au loc prioritar acum în preajma Liceului ,,Principesa Natalia Dadiani” de pe strada Calea Ieșilor 21, așa încât la începutul anului școlar, perimetrul să fie reabilitat, pentru a nu crea incomodități elevilor și cadrelor didactice.

„Muncitorii au decapat asfaltul vechi, iar acum sunt instalate bordurile și este pregătită fundația pentru a așterne ulterior un strat nou de beton asfaltic. Amintesc, în cadrul unui proiect, lucrările de reparație a trotuarelor pe această arteră au început pe Calea Ieșilor 2, iar treptat muncitorii înaintează pe partea impară a străzii, spre ieșirea din oraș.

În prezent, reabilitările sunt făcute pe perimetrul dintre străzile Milano și 27 martie 1918, iar până la sfârșitul anului, proiectul urmează să se încheie, punctul final fiind Calea Ieșilor 61, adică până la intersecția cu strada Ghidighici”, a declarat Ceban.

Anul trecut, tot pe partea impară a străzii, a fost reabilitat şi trotuarul care leagă Parcul „Alunelul” cu str. I. Creangă. Totodată, a fost amenajată și zona din preajma stației de așteptare a transportului public din str. Calea Ieșilor intersecție cu I. Creangă. Atunci, trotuarul a fost pavat, iar gheretele și panourile publicitare – evacuate.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.