Ion Ceban: Este grav ce se întâmplă acum în oraș

Firma de construcții care a demolat ilegal terenul de joacă din sectorul Râșcani al Capitalei, are o zi la dispoziție pentru a-l instala la loc. Ion Ceban a mai spus, în cadrul ședinței operative de la Primărie, că nu va tolera ilegalitățile în domeniul construcțiilor în municipiul Chișinău, transmite stiridinmoldova.md.

„Este grav ce se întâmplă acum în oraș. Văd că unii constructori nu au frică nici de autorități, nici de poliție, nici de lege. Insist ca până marți, terenul de joacă din strada Florilor, sectorul Râșcani, să fie montat la loc de firma de construcții. Acolo nu va fi construit nici un bloc.” a declarat Ion Ceban.

Tot astăzi, Ion Ceban a dispus și revizuirea activității companiei care urma să ridice un bloc cu 16 etaje într-o curte din sectorul Râșcani. Edilul i-a cerut viceprimarului Ilie Ceban ca, pe parcursul zilei de astăzi, să fie invitat la discuții reprezentantul firmei de construcții. 

„Să fie avertizați și ceilalți agenți economici din domeniul construcțiilor. Nimeni nu va mai primi ilegal autorizație de construcție și certificat de urbanism”, a declarat primarul general al Capitalei

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.