Ion Ceban anunță o acțiune specială pentru copii pe toată perioada sărbătorilor de iarnă

Începând de astăzi, copiii din Capitală, dar şi din afara acesteia, au posibilitatea să vină în Piața Marii Adunări Naționale și să beneficieze gratuit de carusel și poze cu Moș Crăciun. Anunţul a fost făcut de primarul de Chişinău, Ion Ceban, care a mai spus că puştii vor primi şi dulciuri, iar acțiunea se va desfășura pe toată perioada sărbătorilor de iarnă

„Începând de asăzi, între orele 14.00-17.00 așa cum am promis, copiii au posibilitatea să vină în Piața Marii Adunări Naționale și să beneficieze gratuit de carusel și poze cu Moș Crăciun, totodată cei mici vor primi dulciuri. Această acțiune se va desfășura pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. În prezent și pretorii de sector la fel definitivează programul de activități similare în toate sectoarele”, a scris Ion Ceban, într-o postare pe Facebook.

Ion Ceban a mai scris că toţi copiii trebuie să se bucure de spiritual sărbătorilor de iarnă. “Copiii nu trebuie să simtă diferența și trebuie să se bucure egal de spiritul sărbătorilor. Este de datoria noastră să avem grijă de toți și asta facem”, a mai postat Ion Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.