Intellect Group anunță: Activitatea sondajului de tip Exit-poll va fi monitorizată de mai mulți experți internaționali

Activitatea și executarea sondajului de tip Exit-poll va fi monitorizată de mai mulți experți internaționali . Despre asta au anunțat astăzi organizatorii cercetării sociologice, compania ”Intellect Group” și asociația ”SPERO”.

Directorul companiei de cercetare și consultanță, Ian Lisnevschi, a menționat că experții străini vor fi implicați doar pentru a evalua calitatea metodologiei și executarea sondajului.

„După un sondaj telefonic din prima rundă, am lucrat la greșeli, ne-am consultat cu experții noștri și internaționali și am decis să realizăm un sondaj de tip exit-poll classic. Sarcina noastră este să realizăm un sondaj de tip exit-poll de înaltă calitate. Activitatea și executarea sondajului va fi monitorizată de mai mulți experți internaționali din: SUA, Ucraina, Austria, România, Belarus, etc. și vor veni într-o conferință on-line cu critici, observații și sperăm aprecieri” a spus Ian Lisnevschi.

Organizatorii au mai adăugat că vor oferi mai multe detalii în ziua alegerilor prezidențiale, atunci când planifică să organizeze mai multe transmisiuni on-line de la secțiile de votare, în direct cu experții internaționali și conferință de presă cu prezentarea datelor de la ieșirea din cabina de vot.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.