Președintele ”SPERO” mulțumește CEC-ului pentru oportunitatea de a organiza un sondaj de tip Exit-poll

Tatiana Zaruba, președintele asociației ”SPERO” mulțumește Comisiei Electorale Centrale pentru oportunitatea de a organiza un sondaj de tip Exit-poll.

„În activitățile noastre, suntem ghidați de interesele cetățenilor, ale societății civile și încercăm să desfășurăm activități active utile din punct de vedere social. Vreau să-mi exprim încrederea că cercetarea va deveni un exemplu de interacțiune între structurile de stat, ale organizațiilor publice și oamenii obișnuiți pentru a sprijini și dezvolta democrația în țara noastră”, a declarat Tatiana Zaruba.

Compania ”Intellect Group” și asociația obștească „SPERO” vor efectua în cadrul turului II al alegerilor prezidențiale un sondaj de tip exit-poll (la ieșirea din secțiile de votare) la nivel național, acesta fiind autorizat de Comisia Electorală Centrală. Sondajul se propune a fi realizat în 100 secții de votare de pe teritoriul Republicii Moldova. În acest sens, Comisia a acreditat 150 de persoane desemnate să efectueze sondajul de opinie şi a aprobat modelul legitimației operatorului de interviu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.