Vadim Fotescu: Popularitatea Partidului „Șor” este în continuă creștere

Parlamentarul Vadim Fotescu susține că popularitatea Partidului Politic „Șor” înregistrează o creștere vertiginoasă de la o zi la alta, drept reacție la fărădelegile comise de actuala guvernare și tentativele de persecutare a mișcărilor de opoziție.

Declarația a fost făcută în contextul în care în toată țara au loc întâlniri cu activele formațiunii „Șor”, în care se discută sarcinile pentru anul în curs ale partidului.

„Tot mai mulți oameni dezamăgiți atât în partidele de dreapta, cât și în cele de stânga, ni se alătură pentru a munci cot la cot alături de noi în misiunea noastră de salvare a țării. Și acest lucru e cât se poate de firesc, dacă ne uităm la felul în care sunt persecutate și obstrucționate mișcările de opoziție. Susținătorii noștri sunt constant supuși unor presiuni fără precedent în istoria Moldovei – sunt concediați, le sunt blocate conturile, le sunt îngrădite drepturile fundamentale etc. În această țară nu a mai rămas nici umbră de democrație”, a remarcat deputatul Vadim Fotescu.

Parlamentarul a menționat însă că, în pofida obstacolelor și dificultăților, echipa „Șor” muncește constant pentru binele cetățenilor și a dat asigurări că 2024 va fi un an al marilor schimbări.

„Vom rezista! Suntem din ce în ce mai mulți și așteptăm cu toții revenirea liderului nostru în țară. Întregul activ al Partidului Politic „Șor” este convins că acest an va fi anul victoriei noastre și al începutului schimbărilor mult așteptate!”, a precizat Vadim Fotescu.

Întâlniri cu activele Partidului „Șor” s-au desfășurat deja la Aneni Noi, Ceadîr-Lunga, Ialoveni, Florești, Edineț, Râșcani, Fălești, Drochia, Nisporeni, Ocnița, Dondușeni, Strășeni, Hâncești, Soroca, Ștefan Vodă, Orhei, Chișinău, Cimișlia, Ungheni și în alte localități. Reuniunile vor continua până la sfârșitul săptămânii.

Liderii organizațiilor locale ale formațiunii și activiștii și-au exprimat încă o dată hotărârea de a acționa concertat pentru a ține piept impedimentelor din partea guvernării PAS și încercărilor de a denigra echipa „Șor”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.