„Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” are un nou director. Ion Ceban: Este o persoană cu experienţă în domeniu

În fruntea „Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a fost numit un director. Despre acest lucru a anunţat, Primarul General, Ion Ceban, în cadrul şedinţei operative de luni a serviciilor municipale.

„Este vorba despre Victoria Covali, fost director adjunct al Agenției „Moldsilva”. Este o persoană cu experienţă în domeniu, are în spate mai mulţi ani de activitate şi îi mulţumesc că a devenit parte a echipei Primăriei Chişinău”, a menţionat Ion Ceban.

Acesta i-a urat noii directoare mult succes în realizarea obiectivelor propuse.

„Avem foarte multe de realizat împreună. Munca şi organizarea în această întreprindere nu este uşoară şi necesită multă responsabilitate pentru că avem un volum enorm de lucru. Ne-am luat anumite angajamente pe care trebuie să le realizăm împreună”, a conchis Ion Ceban.

Amintim că fostul director al „Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Serghei Carp, după ce o lună în urmă în Parcul „Alunelul” din capitală o creangă a căzut peste un copil, cauzându-i moartea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.