Grigore Novac: Chirtoacă s-ar teme de Ceban

Deputatul socialist, Grigore Novac, se arată indignat de faptul că – după ce Năstase și Ceban au acces în turul doi al alegerilor locale – Dorin Chirtoacă s-a arătat (mai mult) pro candidaturii liderului ACUM. Iar asta – în timp ce pe parcursul campaniei sale electorale a prezentat „probe care confirmă că Năstase a participat la furtul a cel puțin opt milioane de euro”, transmite stiridinmoldova.md cu referire la zugo.md.

Într-o postare pe blog, socialistul a ținut să explice acest gest prin faptul că Chirtoacă s-ar teme de Ceban.

„Dle Chirtoacă, cu Ceban ați lucrat în Consiliul Municipal și când ați găsit numitor comun fracțiunea condusă de el v-a susținut. V-a susținut oricând au fost proiecte legate de îmbunătățirea vieții oamenilor în Chișinău. Despre Năstase ați vorbit mult și numai în sens criminal. Este clar – ați vrut sa fiți primar încă o dată și credeați că Năstase vă fură din voturi. Acum vedeți că Chișinăul nu vă vrea și acum, când ați pierdut, sunteți gata să ardeți Chișinăul, dându-l în mâinile omului pe care-l acuzați de furt. Așa le mulțumiți chișinăuienilor pentru că v-au crezut de trei ori?”, a scris Novac.

În context, deputatul i-a oferit reprezentantului PL și câteva îndemnuri, pentru ca să poată „recupera încrederea chișinăuienilor”.

„În situația creată pare logic să demonstrați maturitate, cu atât mai mult că e vorba de administrarea Chișinăului și nimic despre geopolitică. Și nu aveți niciun motiv să afirmați că Ion Ceban în Consiliul Municipal a promovat proiecte care nu țin de locuitorii Chișinăului. Fiți bărbat așa cum vă place să vă arătați. Încurajați un vot cinstit și implicați-vă în administrarea Chișinăului în calitate de consilier. Poate așa vă veți recupera încrederea chișinăuienilor”, a mai adăudat Grigore Novac.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.