Vladislav Untu și Polina Baryshnikova au devenit Campioni Mondiali pentru a doua oară!

Un nou succes pentru Moldova! Dansatorii Vladislav Untu și Polina Baryshnikova au devenit, pe 19 octombrie, Campioni Mondiali la dans sportiv pentru a doua oară consecutiv, transmite stiridinmoldova.md.

Campionatul din acest an WDSF World Dance Championship Youth Ten Dance, organizată de Federația Mondială de dans sportiv a avut loc sâmbăta trecută, iar sportivii de la noi s-au adeverit cei mai buni și au obținut o victorie strălucită la proba 10 dansuri.

Moldoveanul Vladislav Untu și partenera sa de dans Polina Baryshnikova, care vine din Sankt Petersbourg, au reprezentat Republica Moldova la cel mai înalt nivel și au câștigat medalia de aur! De fapt, sportivii și-au reconfirmat titlul, după ce la WDSF World Dance Championship Youth Ten Dance 2018 au reușit să câștige marele trofeu la aceeași categorie de dans.

Reprezentanții Moldovei mai au în palmares multe victorii frumoase. Sunt Campioni Europeni la programul Standard și Latino, iar în luna august la Campionatul German Open Championship au stabilit un record absolut. Până la acel moment, nicio pereche de dans din istoria campionatului nu a reușit să câștige la toate cele trei secțiuni organizate în contextul acestuia.

Ne mândrim cu dansatorii noștri și le urăm succes în continuare! Vlad și Polina, ținem pumnii pentru voi!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.