Ghimpu aduce învinuiri grave liderului PDA: Andrei Năstase implicat în fraudă bancară

Liderul PPDA, Andrei Năstase este desfiinţat de preşedintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Supărat că Năstase acuză PL de toate relele, Ghimpu îi reaminteşte acestuia de legătirule cu Victor Ţopa, dar şi de implicarea acestuia din urmă în frauda de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank.

 “Un mare “patriot” al zilelor de azi pe nume Andrei, mai ieri punea cuțitul la gât unor oameni, pentru a le lua acțiunile din bănci, astfel căpătuindu-se și el cu niște acțiuni în Victoriabank, puse pe numele unui membru al familiei; cu toate astea, nu se sinchisește deloc să învinuiască nefondat PL-ul și pe mine de toate relele”, scrie Mihai Ghimpu, într-o postare pe Facebook.

În opinia lui Ghimpu, Andrei Năstase are legături strânse cu personaje implicate în Miliardomatul moldovenesc.

“Unii din prietenii lui Andrei au furat miliardul, iar alții au contribuit prin votul lor la acest furt, iar Andușa fără nici un pic de rușine dă vina pe mine, făcându-se a uita că eu am fost primul care am început a atenționa organele de drept și societatea, inclusiv și pe el, încă din 2011”, mai scrie fruntaşul liberal.

Andrei Năstase este taxat dur şi pentru cârdăşia cu socialiştii lui Igor Dodon, dar şi cu penalul Renato Usatîi, în timpul acţiunilor turbulente din anul 2015.

“Să nu știe Andrei fiind jurist de profesie, că puterea într-un stat de drept și democratic se schimbă doar prin alegeri și nu cum a dorit în 2016 “troica” Dodon-Usatîi-Năstase? Și asta, evident, nu pentru “binele” cetățenilor, ci pentru a veni mai repede la treucă”, notează Mihai Ghimpu. “Devine tot mai vizibil, că “marele patriot” din nou îi face jocul lui Dodon, pentru ca acesta să ia și puterea în Parlament”, mai spune președintelede onoare al PL.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.