Furturi de jumătate de milion de lei la Hâncești

Cinci bărbați, cercetați penal pentru comiterea a 9 furturi în zona de centru a țării, inclusiv în mai multe sate ale raionului Hâncești, cu o cifră a prejudiciului de peste 500.000 lei, transmite stiridinmoldova.md.

Infracțiunile au avut loc pe parcursul lunilor septembrie-octombrie curent, atât în raionul Hâncești, cât și în Cimișlia, Ialoveni, Strășeni. În urma probelor acumulate, 3 dintre aceștia au fost reținuți de oamenii legii, în seara zilei de miercuri.

Bănuiții furau preponderent bani și obiecte din aur de la casele oamenilor, prin forțarea ferestrelor sau ușilor. În urma reţinerii suspecților, oamenii legii au depistat și ridicat mai multe bunuri care se presupune că ar fi fost sustrase în urma comiterii infracţiunilor.

Bănuiții au vârste cuprinse între 18 și 26 de ani și nu sunt la prima abatere: aceștia au fost anterior condamnați pentru furt, precum și au în instanța de judecată un alt dosar împotriva lor, pe aceeași infracțiune.

Activitatea infracțională a grupării a fost documentată și demascată de ofițerii Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigații de comun cu IP Hâncești și Procuratura Hânceşti, iar reținerea suspecților a avut loc cu suportul ofițerilor BPDS „Fulger”.

Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, locuitori ai raionului Hîncești, sunt cercetați penal pentru săvârșirea mai multor furturi din locuințe. Pe parcursul lunilor septembrie-octombrie curent, aceștia ar fi comis cel puțin 9 furturi din mai multe sate ale raionului Hâncești. Trei dintre suspecți sunt reținuți pentru 72 de ore, alții doi sunt cercetați în libertate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.